21.7.2013

Maiden England '13

Ensinnäkin, kiitoksia kommenteista edelliseen postaukseen!
Päivä alko iha normisti, pistin Villen töihin ja jäin ite nukkumaan telttaan.. (Oltiin siis Tampereel) Söin aamiaista ja olin koneella. 
Aattelin et oisin hiuksia värjäillyt, mutten viittiny alkaa säätää. Leikin Ellin (Villen sisko) kanssa, joka nukahti jälleen mun syliin :3 (mulla on joku voima nukuttaa ihmisii:D).
Luonnonkiharat palaavat :3

 Sit Ville tuliki töistä ja alettiin tekee lähtöö. Nukuttiin Villen kaa matkalla ja sit Villen isä ja Villen isän kaveri Raino halus pysähtyy Linnatuulessa. Ville jäi nukkumaa ja me käytii syömässä paniinit! (Myöhemmin tuliki sit autosta viestii et missä ollaan :D <3) Jatkettiin matkaa Villen tädille ja sieltä kohti Olympiastadionia :). 
Nähtiin hetki Amorphista ja Iron Maiden alotti ~klo21!

Tässä keikkakuvia!! Laadun takaa Lumia 800 :D Mielestäni kännylaaduks iha ok, koska oltiin sen verran kaukana :D



Järkevää... :D




Ei voi muuta sanoo ku et aivan loistava keikka takana!! Kesti vajaat 2h ja meno sen kun yltyi loppua kohden. Toki hurjempaa ois tuolla kentällä ollut, ensi kerralla siis sinne! Mukaan tarttui myös 2 keikkapaitaa(kuvaa myöhemmi)! Videopätkää löytyy jonkun verran, joten en tiiä tuunko laittaan tänne.. Jos laitan niin se on _erittäin_ lyhyt :) The Trooperista videe ja sit Doctor doctorista (ei ketää viel laval).. Poikettiin matkalla Karkkilan Masuunissa ja siel oli muutaki maiden porukkaa. Leivät loppu kesken ja kauhee huuto :D 
Kotona olin joskus klo 2 yöllä :)

Alun tunnelmissa :3


Keikan päätös, Aces High <3

<3 pupu

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

eijuma olla tuol kans! :D

Anonyymi kirjoitti...

vooi oot nii kaunis :)